Press Esc to close

Vaša korpa

 x 
Korpa je prazna
HomeProizvodiNano čip tehnologijaPXD Antidepresiv medaljon

PXD Antidepresiv medaljon

PXD ANTIDEPRESIV je dvostrani lični zaštitnik koji ima tri osnovne funkcije.

To je lični uređaj koji štiti od svih vrsta elektromagnetnih zračenja :

  • Podzemnih vodenih tokova
  • Kosmičkog zračenja ( Hartmanova i Kerijeva globalna mreža )
  • Elektromagnetnoih zračenja koja dolaze iz dalekovoda,nosača gradske mreže, transformatorskih stanica, antena, električnih aparata ...itd.

Pravi balans bioenergije u organizmu.

Pozitivno deluje na centralni nervni sistem odnosno na:mozak, hipotalamus, neurone, neurotransmitere (podstičući prirodno lučenje serotonina), hipofizu, epifizu, hormone, psihu, koncentraciju..  Smanjuje depresiju ,nervozu,glavobolju i migrenu te odumiranje moždanih ćelija..Reguliše problem sna i spavanja i pomaže pri lečenju epilepsije.

Rok trajanja: neograničen, do fizičkog uništenja.    
                             
Način upotrebe :Nosi se oko vrata kao medaljon , obešen oko vrata u visini srca. Strana sa sitnim lavirintom se nosi ka spolja, a strana sa krupnim lavirintom se nosi ka unutra. Uveče se stavlja ispod čaršafa u visini donjeg dela leđa sa sitnim lavirintom okrenutim prema podu . Prazni se jedanput u toku dana 3 minuta ispod mlaza hladne vode.

VAŽNA NAPOMENA: PXD ANTIDEPRESIV NIJE NAKIT I NE SME GA KORISTITI DRUGA OSOBA JER JE NA BAZI KRISTALA I TO JE LIČNI ZAŠTITNIK. OSOBE KOJE IMAJU UGRAĐEN PEJSMEJKER NE SMEJU GA KORISTITI .

Cena:

  • Srbija: 10000 din.
  • Inostranstvo: 120 evra